Bianca Lem

Dr. Hauschka behandelingen


<< Terug | Gezichtsbehandelingen | Deelbehandelingen
 

Gezichtsbehandelingen

Ritmische ontspanning tijdens de Klassieke Dr.Hauschka schoonheidsbehandeling

Behandelingsduur: Ca. 2 uur
Prijs: € 98,00


Deze behandeling begint met een voetenbad. Bij een alles omvattende cosmetische en harmoniserende behandeling is het activeren van het warmtemechanisme onontbeerlijk. Een warm voetenbad met Dr.Hauschka saliebad verwarmt niet alleen de voeten, maar ontspant ook de geest. Aansluitend worden de voeten gemasseerd met Fitness Voetcreme. De onderbenen worden gemasseerd met Rozemarijn Lotion of een Dr.Hauschka Bodymilk, die een vitaliserende werking heeft. Een weldadig, warm gevoel zal snel door uw lichaam stromen.

Vervolgens wordt u behaaglijk warm ingepakt en ondergaat u een hoofdhuidmassage, de nekspieren worden losgemaakt en de vermoeidheid wordt uit de haren gestreken, het zorgt ervoor dat u uw dagelijkse beslommeringen vergeet. Na nog een hand- en armmassage te hebben ondergaan, zal uw lichaam totaal ontspannen zijn om te genieten van de verzorgende aanraking van de Dr.Hauschka Therapeute.

De Gezichtsbehandeling
Uw huid wordt gereinigd, versterkt en met compressen verwarmd en gekoeld. Op verzoek worden ook uw wenkbrauwen weer mooi in model geëpileerd. Een gezichtsdampbad opent de porieen als voorbereiding op het reinigende Dr.Hauschka Gezichtsmasker. U kunt met volle teugen genieten van de fijne omringende geur van etherische olien, die in de diverse producten zijn verwerkt. En alles is puur ambachtelijk, er wordt geen apparatuur gebruikt.

Het hart van de behandeling is de lymfestimulatie d.m.v. penseelmassage. Hierdoor gaan de lymfeklieren beter werken. Het effect hiervan is dat het zelfreinigende en regulerende systeem van de huid op gang komt en dat het immuunsysteem wordt versterkt. De lymfestimulatie harmoniseert het totale organisme. U kunt zich overgeven aan golven van warme omhulling en behaaglijkheid als u vervolgens ook nog een ritmische decolletemassage met warme olie ondergaat.

Als herboren wakker worden
Een verzorgende gezichtspakking completeert de behandeling en daarna zet uw Dr.Hauschka Therapeute u weer voorzichtig in de wereld. Na het aanbrengen van de Dr.Hauschka dagverzorging volgt er een omhullende en activerende afsluiting van de behandeling. U zult zich als herboren voelen en met nieuwe energie de wereld weer tegemoet treden.
 
 
Ritmische ontspanning tijdens de hele Dr.Hauschka schoonheidsbehandeling De Luxe

Behandelingsduur: Ca. 2,5 uur
Prijs: € 120,00


De behandeling begint bij de voeten. Bij een alles omvattende cosmetische en harmoniserende behandeling is het activeren van het warmtemechanisme onontbeerlijk. Een warm voetenbad met Dr.Hauschka saliebad verwarmt niet alleen de voeten, maar ontspant ook de geest.

Ritmische massage van de rug
Vervolgens wordt uw rug met een verwarmde Dr.Hauschka Bodyolie met ritmische massagebewegingen gemasseerd in de Dr.Hauschka Rugmassage. Aansluitend worden de voeten gemasseerd met Fitness Voetcreme. De onderbenen worden gemasseerd met Rozemarijn Lotion, die een vitaliserende werking heeft. Een weldadig, warm gevoel zal snel door uw lichaam stromen.

Vervolgens wordt u behaaglijk warm ingepakt en ondergaat u een hoofdhuidmassage, de nekspieren worden losgemaakt en de vermoeidheid wordt uit de haren gestreken, het zorgt ervoor dat u uw dagelijkse beslommeringen vergeet. Na nog een hand- en armmassage te hebben ondergaan, zal uw lichaam totaal ontspannen zijn om te genieten van de verzorgende aanraking van de Dr.Hauschka Therapeute.

De Gezichtsbehandeling
Via een reeks verschillende stappen wordt uw huid gereinigd, versterkt en met compressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad opent de porieen als voorbereiding op het reinigende Dr.Hauschka Gezichtsmasker. U kunt met volle teugen genieten van de fijne omringende geur van etherische olien, die in de diverse producten zijn verwerkt. En alles is puur ambachtelijk, er wordt geen apparatuur gebruikt.

Het hart van de behandeling is de lymfestimulatie. Deze wordt uitgevoerd met fijne penseelbewegingen en zachte handbewegingen. Door de ritmische bewegingen gaan de lymfeklieren beter werken. Het effect hiervan is dat het zelfreinigende en regulerende systeem van de huid op gang komt en dat het immuunsysteem wordt versterkt. De lymfestimulatie harmoniseert het totale organisme. U kunt zich overgeven aan golven van warme omhulling en behaaglijkheid als u vervolgens ook nog een ritmische decolletemassage met warme olie ondergaat.

Als herboren wakker worden
Een verzorgende gezichtspakking completeert de behandeling en daarna zet uw Dr.Hauschka Therapeute u weer voorzichtig in de wereld. Na het aanbrengen van de Dr.Hauschka dagverzorging volgt er een omhullende en activerende afsluiting van de behandeling. U zult zich als herboren voelen en met nieuwe energie de wereld weer tegemoet treden.
 
Dr.Hauschka Reinigingsbehandeling
Centraal staat de dieptereiniging, voor het zuiveren en verfijnen van de huid.

Behandelingsduur: ca. 1 uur en 15 minuten
Prijs: € 68,00

 
 • Deze behandeling begint bij de voeten. Een warm voetenbad met Dr.Hauschka saliebad verwarmt niet alleen de voeten, maar ontspant ook de geest.
 • Uitstrijken van de haren en losmaken van de nekspieren.
 • Reinigen van de huid.
 • Dieptereiniging en versterken van de huid.
 • Vapozone/Stomen met Dr.Hauschka Gezichtsdampbad. De vochtige warmte van het stomen met Gezichtsdampbad in combinatie met de helende kracht van plantenextracten activeren de doorbloeding en lichaamseigen afweerkrachten.
 • Verwijderen van eventuele meeëters.
 • Gezichtsmasker, het Dr.Hauschka Gezichtsdampbad met toverhazelaar, Oost-Indische kers en madeliefjes en het Gezichtsmasker op basis van heilzame aarde, zuiveren de huid tot in de poriën. Terwijl het Gezichtsmasker zijn werk doet, verkoelen en ontspannen Dr.Hauschka Oogcompressen het gebied rond de ogen.
 • Lymfestimulatie door penseelmassage, de lymfestimulatie geeft via de huid, een harmoniserende en ontstuwende impuls aan het gehele organisme. Afwisselend met zacht aanrakende handen en twee zachte penselen stimuleert de Dr.Hauschka Therapeut in rustige, ritmische bewegingen de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfestelsel. Het resultaat: ondersteuning van het zelfreinigende en regulerende systeem van de huid, een sterker immuunsysteem en mentaal vitaler.
 • Vervolgens volgt een intensieve verzorging door Dr.Hauschka Huidconditioners/ ampullen.
 • Een Dr.Hauschka dagverzorging aangepast aan huidbeeld.
 • Harmoniserende lemniscaatbewegingen op rug en decolleté ter afsluiting.
 
Dr.Hauschka Acne behandeling
Veel mensen krijgen in de loop van hun leven te maken met acne. Een lastige huidaandoening die verschillende oorzaken kan hebben, maar de symptonen zijn hetzelfde: open en gesloten comedonen, papels, pustels, ontstekingen, met soms littekens als gevolg. De Dr.Hauschka acne behandeling is een speciale behandeling voor deze huidaandoening en is een intensief reinigende behandeling

Behandelingsduur: ca. 1 uur en 15 minuten
Prijs: € 68,00
 • De Dr.Hauschka Acne behandeling begint met een voetenbad met salie, om de warmtehuishouding en daarmee tegelijkertijd de stofwisseling te reguleren.
 • Uitstrijken van de haren, de vermoeidheid wordt uit de haren gestreken, losmaken van de nekspieren.
 • Reinigen van de huid.
 • Dieptereiniging en versterken van de huid.
 • Wisselbaden gezicht.
 • Vapozone/stomen met Gezichtsdampbad. De vochtige warmte van het stomen met Gezichtsdampbad in combinatie met de helende kracht van plantenextracten activeren de doorbloeding en lichaamseigen afweerkrachten.
 • Gezichtsmasker. Het Dr.Hauschka Gezichtsdampbad met toverhazelaar, Oost-Indische kers en madeliefjes en het Gezichtsmasker op basis van heilzame aarde, zuiveren de huid tot in de poriën.
 • Toepassing van speciale Dr.Hauschka Intensieve conditioner met een intensieve verzorging voor een huid met acne.
 • Intensief verzorgende crème-masker of oliepakking.
 • Een ritmische Dr.Hauschka decolettémassage terwijl het intensief verzorgende crème- masker of oliepakking inwerkt.
 • Dr.Hauschka dagverzorging.
 • Harmoniserende lemniscaatbewegingen op rug en decolleté ter afsluiting.

Natuurlijk maakt een uitvoerig huidverzorgingsadvies voor thuis ook deel uit van de behandeling. U kunt in mijn praktijk ook terecht voor een behandeling van de Acne huid in kuurverband.Ook bij acne op de rug is er een speciale intensief reinigende behandeling mogelijk.
 
Kuurbehandeling
Kuurbehandeling voor de acnehuid

Een kuur van minimaal 3 maanden, 1 x per week.

Omdat blijkt dat het lastig kan zijn om thuis wekelijks én een pakking én een masker aan te brengen en dit consequent iedere week vol te houden naast het dagelijks gebruik van andere Dr.Hauschka producten, geef ik nu in mijn praktijk een Kuurbehandeling voor de Acne huid. I

n deze kuur komt u iedere week naar mijn praktijk voor een korte behandeling van ca. 40 minuten waarin de volgende behandelingmethoden aan bod komen:
 • Reinigen en versterken van de huid.
 • Stomen met Gezichtsdampbad, deze heeft een diepreinigende werking.
 • Een Gezichtsmasker afgestemd op de acnehuid.
 • Een Gezichtspakking afgestemd op de acnehuid.
 • Speciale Dr.Hauschka Huidconditioner met een intensieve verzorging afgestemd op de acnehuid.
 • Een ontspannende ritmische decolleté-massage met warme olie.
 • Een Dagverzorging afgestemd op de acnehuid.
Belangrijk is wel dat u tijdens deze kuur thuis de aanbevolen Dr.Hauschka producten voor dagelijks gebruik blijft gebruiken om zo (sneller) tot het gewenste resultaat te komen van een gezonde, mooie en schone huid.

Dat is toch het uiteindelijke doel wat u wilt bereiken? Een gezonde, mooie en schone huid.

In kuurverband geldt een kuur van minimaal 3 maanden 1 x per week ca. 40 minuten. € 25,00 per behandeling.
U betaalt dan € 100,00 per 4 behandelingen/maand.

Speciale Kuurprijs: wanneer u het totaalbedrag in één keer vooruitbetaalt voor 3 maanden:
€ 240,00.

Ook bied ik in mijn praktijk het volgende aan:
Dr.Hauschka ontspanningsbehandeling
Prijs: € 78,00
Duur ca. 1,5 uur


Dr.Hauschka revitaliseringsbehandeling
voor de slappe, bleke, vermoeide huid
Prijs € 78,00
Duur ca. 1,5 uur


De Klassieke Dr.Hauschka behandeling
Prijs € 98,-
Duur: ca. 120 minuten


Deelbehandelingen

Het is in mijn praktijk ook mogelijk om uw wenkbrauwen weer mooi in model te laten epileren en/of te accentueren door de wenkbrauwen te laten verven.

wenkbrauwen in model epileren
€ 15,00
wenkbrauwen epileren en verven
€ 25,00
verven wimpers
€ 15,00
verven werkbrauwen
€ 15,00

Wanneer u last heeft van overtollige haartjes op uw gezichtshuid is het mogelijk om de overtollige haartjes te laten verwijderen d.m.v. te laten harsen.

harsen bovenlip
€ 10,00
harsen bovenlip/kin
€ 15,00
harsen bovenlip/kin/wangen
€ 20,00